Sommarjobba på Filmkollo

Är du under 18 år kan du ansöka om uppdrag som ung ledare men endast om du har varit deltagare hos oss tidigare. Vi prioriterar de som varit deltagare tre somrar eller fler.
 
Det är stor skillnad på att vara deltagare och att jobba på Filmkollo. Det räcker inte att längta tillbaka utan du behöver en tydlig bild av varför du vill jobba på Filmkollo och inte vara deltagare ett år till.
 
Att arbeta på kollo innebär ansvar för deltagarna dygnet runt. Arbetspassen kan vara både krävande och långa. Det är viktigt att du kan ta och ge feedback samt har viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss.
 
Vuxen personal och vår ledningsgrupp stöttar personalen som helhet och på individnivå men det är viktigt att du som sökande är trygg i dig själv och klarar av att agera som ledare bland jämnåriga deltagare.
 
Uppdraget omfattar att stötta filmgrupperna i deras filmskapande, både med det tekniska och att hjälpa dem samarbeta, samt att bemanna caféerna några kvällar och på avslutningsdagen. 

Utbildningar och introduktion

Innan lägren startar har vi personalintroduktioner, utbildningar och praktiska genomgångar, både fysiskt och digitalt, så att alla blir bekväma i sina roller och känner sig förberedda inför sommaren.

Uppdragsperiod

Vi kan erbjuda uppdragsperioder hela sommarlovet, v.25-33, 15 juni till 17 augusti. En uppdragsperiod för unga ledare är vanligtvis 2-4 veckor.

Ansökan

Fyll i ansökan. Går du vidare i urvalet begär vi en videopresentation där du berättar om dig själv och svarar på några frågor. Går vi vidare därifrån får du mer information om vad det innebär att arbeta på Filmkollo, vi tar en intervju och pratar arvode och uppdragsperiod. Känns det bra för oss alla och du är fortsatt intresserad skriver vi avtal och ser fram emot en galet rolig sommar!
Har du frågor är du välkommen att kontakta vår verksamhetsledare Ronnie Brolin.