Boende, dusch och mat

Boende

Klassiskt lägerboende i nybyggda flerbäddsrum. Byggnaderna har centraliserat brandlarm och är försedda med nödljus. Varje sovrum har egen rökdetektor och siren. Första dagen på lägret har vi säkerhetsgenomgång och rundvisning i lokalerna.

Personal sover på plats och är tillgängliga för deltagarna dygnet runt.

Kudde och täcke finns på plats men örngott, påslakan och underlakan tas med hemifrån. Alla har var sitt klädskåp/byrå och hylla vid sängen med eget eluttag för laddning av mobiltelefon. Klädskåpen är inte låsbara.

Har ni önskemål om att dela sovrum med någon specifik person, som är anmäld till samma lägergrupp, meddelas det i hälsodeklarationen.

Dusch

Vi har inga duschrum utan alla duschar är individuellt låsbara till förmån för varje persons integritet. Vi har gott om duschar så det blir aldrig långa köer.

Duscharna ligger i direkt anslutning till sovrummen så de kan också användas vid ombyte om så önskas.

Schampo, tvål, duschhandduk och handduk till tandborstning tas med hemifrån.

Mat

Frukost och övriga måltider serveras i restaurangen. Lagad mat två gånger per dag, lunch och middag. Däremellan mellanmål på eftermiddagen. Dessa fyra måltider ingår i deltagaravgiften, önskas ytterligare smörgåsar, frukt etc. på andra tider, t.ex. under kvällen, finns det att köpa i vårt café.

Utöver ordinarie meny kan vi erbjuda vegetarisk, glutenfri och laktosfri kost. I de fall deltagare har önskemål om specialkost som inte kan tillgodoses ges möjligheten att deltagaren har med sig matlådor som kan värmas i mikro. Finns behov av specialkost meddelas det i hälsodeklarationen.

Lägergrupp Blå   10-14 år

Boende i flerbäddsrum med våningssängar. Sovrummen ligger i samma korridor. Vi fördelar boendet efter ålder, blandrum förekommer.

Deltagarna ska vara i sovrummet senast 22:00, tyst och släckt 22:30.

Lägergrupp Gul   11-15 år

Boende i olika avdelningar med enkelsängar och våningssängar. Blandrum där sängplatserna fördelas efter ålder så att jämnåriga hamnar tillsammans. Egen avdelning med TV och soffor.

Deltagarna ska vara i sovrummet senast 22:30, tyst och släckt 23:30.

Lägergrupp Grön   14-17 år

Boende i flerbäddsrum med våningssängar. Sovrummen ligger i samma korridor. Vi fördelar boendet efter ålder, blandrum förekommer.

Deltagarna ska vara i sovrummet senast 23:00, tyst och släckt 00:00.