Kollokonto

 

Vi har ingen kontanthantering under lägret utan fickpengar sätts in på ”kollokontot”. Varje köp loggas och kontot räknas ner så att deltagaren vet hur mycket pengar som finns kvar. Är det pengar kvar på kontot, överstigande 30 kr, betalas dessa tillbaka veckan efter lägret.

Fickpengar är frivilligt och kan användas till att handla i våra caféer som är öppna kvällstid och en stund i samband med måltider på dagarna. Förutom glass och snacks finns det popcorn, våfflor, smörgåsar, toasts och frukt.

Minsta insättning 100 kr, en vanlig summa är 500 kr per lägervecka. Ni betalar in önskad summa genom att fylla i formuläret nedan.

Betala in till kollokontot innan ankomst för att undvika köer vid incheckning. Inbetalning bör göras senast torsdag innan lägerstart men kontot kan fyllas på under veckan, gäller det pågående läger vidarebefordra bekräftelsemailet till deltagaren som kan visa upp det för lägerpersonalen.

 

platser kvarFyll i formuläret och gör dina val nedan, lägg till i varukorgen och betala i kassan för att slutföra inbetalningen.